Nascut a Barcelona l’any 1978,

Ja de ven petitó va mostrar habilitat i sensibilitat per les arts aplicades, el dibuix va ser la forma d’expressió  amb la qual va anar desenvolupant el seu talent, junt amb d’altres especialitats artístiques com el modelat amb diferents materials.

Va començar la seva jove trajectòria amb l’estil americà  dels còmics que llegia habitualment.
Tot i que es pot dir que a partir ja dels 9 anys, va començar a agafar força l’estil de Walt Disney, el qual va definir molt el seu estil de dibuix ja en època adulta.

A partir d’aquell moment va començar a estudiar a l’Escola d’arts i oficis d’Igualada en l’especialitat de Disseny Gràfic, 4 anys més tard va ingressar a la Llotja, escola d’art de Barcelona en l’especialitat d’Il·lustració on hi va passar 2 anys més.
Actualment a part de diferents projectes oberts, a dedicat part dels últims anys a consolidar-se com a  Il·lustrador digital amb un estil molt personal i propi en la branca infantil i com a Il·lustrador fotorealista amb projectes de personatges reals i ficticis amb una tècnica digital molt depurada.

.       Creatiu obert a un munt de possibilitats, el Dani es mostra com un artista en continu creixement professional, als seus treballs es plasma la il·lusió i la devoció que dedica a cadascun d’ells, es pot afirmar que a fet de la seva professió la seva forma de vida.