Nascut a Barcelona l’any 1978,

Ja de ben petitó, va mostrar habilitat i sensibilitat per les arts aplicades, el dibuix va ser la forma d’expressió amb la qual va anar desenvolupant el seu talent, junt amb altres especialitats artístiques com el modelat amb diferents materials.

Va començar la seva jove trajectòria amb l’estil americà dels còmics que llegia habitualment. Tot i que es pot dir que a partir ja dels nou anys, va agafar força l’estil de Walt Disney, el qual va definir molt el seu estil de dibuix ja en època adulta.

A partir d’aquell moment va iniciar els estudis a l’Escola d’arts i oficis d’Igualada en l’especialitat de Disseny Gràfic, quatre anys més tard va ingressar a la Llotja, escola d’art de Barcelona en l’especialitat d’Il·lustració on va passar dos anys més.


Actualment a part de diferents projectes oberts, ha dedicat part dels últims anys a consolidar-se com a Il·lustrador digital amb un estil molt personal i propi en la branca infantil i com artista digital amb fotocomposicions il·lustrades en diferents àmbits.
Creatiu obert a un munt de possibilitats, el Dani es mostra com un artista en continu creixement professional. Es pot afirmar que ha fet de la seva professió la seva forma de vida.